Direct naar inhoud

Contact met Discriminatie.nl

Wil je meer weten over Discriminatie.nl, heb je een vraag voor ons of een suggestie over onze website, neem dan contact op via ons contactformulier. Ook voor mediaverzoeken kun je het formulier gebruiken. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Als je melding wil maken van discriminatie, klik dan op de knop meld discriminatie of bel naar 0800-0880. Als je buiten werktijden belt, kun je een voicemail inspreken. Dan bellen we je de volgende werkdag terug.

Contact opnemen

Vul je postcode in als je direct contact wilt met een vestiging bij jou in de buurt.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Formulier ingevuld en dan?

 • Hoe snel krijg ik antwoord?

  Je vraag wordt binnen drie werkdagen doorgespeeld naar degene die je het beste kan helpen binnen Discriminatie.nl. Daarnaast sturen wij je binnen drie werkdagen een bevestiging van je contactverzoek. Hou er rekening mee dat in vakantieperiodes en rond feestdagen onze reactietijd wat langer is. Bij voorbaat dank voor je begrip.

 • Van wie krijg ik antwoord?

  Als je een postcode invult in het formulier hiernaast, komt je vraag meteen terecht bij een bureau bij jou in de buurt.

  Als je geen postcode invult in het formulier hiernaast, krijg je antwoord van een medewerker van Discriminatie.nl. Dat is handig als je een vraag hebt voor het bestuur of een mediaverzoek.

   

 • Wat gebeurt er met mijn gegevens?

  Discriminatie.nl gaat zorgvuldig met persoonsgegevens om. Als het gaat om een vraag of opmerking, worden je gegevens niet opgeslagen in een systeem. Ze worden doorgezet naar de personen voor wie het contactverzoek relevant is. Voor meer informatie over hoe wij met privacy omgaan, kun je onze privacyverklaring lezen.