Direct naar inhoud

Week van de Toegankelijkheid

Gepubliceerd op:

Tijdens de Week van de Toegankelijkheid van 2 tot 7 oktober staan gelijkwaardigheid en meedoen centraal.

Tijdens de Week van de Toegankelijkheid van 2 tot 7 oktober staan gelijkwaardigheid en meedoen centraal.

Den Haag wil een stad zijn waar iedereen volwaardig en gelijkwaardig mee doet. Tijdens de Week van de Toegankelijkheid vragen de gemeente en verschillende partners in de stad speciale aandacht voor toegankelijkheid en inclusie voor mensen met een beperking.

Van maandag 2 tot en met zaterdag 7 oktober zijn er verschillende activiteiten. Zoals een skate workshop, een rondleiding door de Koninklijke Schouwburg, of een bezoek aan 1 van de Haagse samenspeelplekken. De activiteiten draaien om elkaar ontmoeten, met elkaar in gesprek gaan, leren van elkaars ervaringen en… samen plezier hebben.

Bekijk het programma en meld je aan als dat nodig is.

Deel deze pagina

Een lijst met artikelen