Direct naar inhoud

Kom op 21 maart naar de bijeenkomst Van wieg tot werkgeluk

Gepubliceerd op:

DEN HAAG – Op 21 maart, de Dag tegen Racisme en Discriminatie, organiseert Discriminatie.nl de bijeenkomst Van wieg tot werkgeluk van 15.00 tot 17.00 uur in Theater Dakota. Hagenaars vertellen hun verhaal over inclusie, diversiteit en succes en er is een open inloopspreekuur van Discriminatie.nl Den Haag.

Divers, inclusief en succesvol in Den Haag

Voorbij framing en stereotypes

De gasten van deze talkshow nemen het publiek van professionals, studenten en geïnteresseerden mee in hoe zij zich inzetten voor een inclusief leer- en werkklimaat in Den Haag. Soms dwars door framing en stereotyperingen heen, zijn zij succesvol in wat zij doen of geven zij anderen kansen.

Kom luisteren naar:

En leer van de lessen van o.a. deze professionals:

Struggles en successen

Daarnaast zien we op het doek in de filmzaal van Dakota hoe bekende en minder bekende Hagenaars. zoals juf Christy van Duijker van de taalklas in Molenwijk en Bilal Sahin van het Vadercentrum, zich inzetten voor kansgelijkheid.

De presentatie is in handen van Leila Prnjavorac. Ook zij is gevormd door haar eigen verhaal over haar Bosnische achtergrond, vluchtelingverleden en de kracht van verbinding. Zij zorgt dat alle verhalen deze middag samenkomen en dat we elkaar versterken om onze kwaliteiten in te zetten voor een divers en inclusief Den Haag.

Kom in beeld

Hoe vormen afkomst, religie, leeftijd, geslacht, genderidentiteit, of andere kenmerken een persoonlijk verhaal van wieg tot werkgeluk? Op 21 maart is er ruimte voor persoonlijke verhalen van de sprekers én het publiek. Tevens is er een pop-up spreekuur van Discriminatie.nl Den Haag. Hier bieden de medewerkers een luisterend oor en kunnen aanwezigen discriminatie melden.

Divers perspectief op de stad

Het is tijd voor succesverhalen over een divers, sterk en krachtig Den Haag! We nodigen Haagse professionals op het gebied van diversiteit en inclusiviteit, op het gebied van stage, onderwijs en arbeidsmarkt, bewoners uit de wijken rondom Filmhuis Dakota en alle andere geïnteresseerden uit om mee te praten en te luisteren. Deze middag gaan de persoonlijke zoektochten van de deelnemers op in een meer divers perspectief op kansen die onze stad biedt.

Meld je snel aan, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt

Aanmelden voor dit event kan door te mailen naar [email protected]

21 maart 2024
15.00 – 17.00 uur

Theater en filmhuis Dakota
Zuidlarenstraat 57
2545 VP Den Haag

Deel deze pagina

Een lijst met artikelen