Direct naar inhoud

Discriminatie.nl
Drenthe

Heb jij of iemand uit je omgeving wel eens met discriminatie te maken? Neem dan contact met ons op. Wij luisteren naar jouw verhaal, geven advies en helpen je. Je staat er niet alleen voor!

Wie zijn wij

Antidiscriminatiebureau Regio Drenthe is een toegewijd team van professionals dat zich inzet voor gelijke behandeling en het aanpakken van discriminatie op verschillende fronten. Met jarenlange ervaring staan we klaar om jouw verhaal te horen en je te ondersteunen bij het nemen van de nodige stappen.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

  • Meldpunt Discriminatie: Maak gebruik van ons meldpunt om discriminatie-incidenten te rapporteren. Jouw melding is de eerste stap naar verandering.
  • Juridisch Advies: Onze experts bieden juridisch advies en begeleiding om je te helpen bij eventuele juridische stappen.
  • Ondersteuning en Begeleiding: We bieden emotionele ondersteuning en begeleiding gedurende het hele proces. Je staat er niet alleen voor.
  • Voorlichting en Bewustwording: Ontdek onze educatieve programma’s die gericht zijn op het vergroten van bewustwording en het creëren van een inclusievere samenleving.

Wij zijn er om jouw rechten te beschermen en om samen te streven naar een wereld zonder discriminatie. Samen kunnen we het verschil maken. Neem contact met ons op, meld incidenten, en laten we samen werken aan een rechtvaardige en gelijkwaardige samenleving.

Trainingen en workshops

Meld het wél

Ben je gediscrimineerd of zag je het bij iemand anders gebeuren? Meld het! Wij zijn er voor jou. Samen zoeken we naar een oplossing.