Direct naar inhoud

Vertrek Marloes Hujsen, directeur Bureau Gelijke Behandeling Flevoland.

Gepubliceerd op:

Vanaf 1 maart treedt Marloes Huijsen af als directeur van Bureau Gelijke Behandeling Flevoland. Tijdens de afwezigheid van Marloes het afgelopen halfjaar, werd zij tijdelijk vervangen door interim-directeur Henriette van der Klok.

Een nieuw avontuur in het buitenland staat op het punt te beginnen voor Marloes. Onze oprechte dank gaat uit naar haar toewijding gedurende de afgelopen 11 jaar, waarin ze aanzienlijk heeft bijgedragen aan een inclusief Flevoland. We zijn erkentelijk voor de vele successen waaraan zij heeft bijgedragen.

Voor de positie van directeur van Bureau Gelijke Behandeling Flevoland is nu een vacature beschikbaar. Marloes zal zich op de achtergrond tot maart bezighouden met de overdracht van haar werkzaamheden. De dagelijkse directiewerkzaamheden zullen tot de komst van de nieuwe directeur worden voortgezet door Henriette van der Klok.

Voor vragen kunt u contact opnemen met 0320-233327, of kunt u contact opnemen met Henriette van der Klok, interim-directeur, via [email protected].

Wij wensen Marloes een prachtige nieuwe toekomst.

Deel deze pagina

Een lijst met artikelen