Direct naar inhoud

Doe kosteloos mee aan ons scholenproject ‘Effectief stoppen van discriminerend pestgedrag’.

Gepubliceerd op:

Project: ‘Effectief stoppen van discriminerend pestgedrag’
Heeft jouw school te maken met uitdagingen rond discriminerend pestgedrag? BGBF staat klaar om te helpen! Wij geloven in een gestructureerde aanpak om deze problemen effectief aan te pakken. Daarom introduceren wij een zes fase project, ontworpen om Lelystadse basischolen te ondersteunen bij het creëren van een veilige en respectvolle omgeving voor alle leerlingen. Scholen in Lelystad kunnen kosteloos deelnemen aan ons project; de school betaalt alleen voor de overeengekomen interventies. Meld je snel aan want er is beperkte plek beschikbaar!

Wat te verwachten?
Fase 1 – Grondige behoefteanalyse
We beginnen met een grondige behoefteanalyse. Onze deskundige medewerkers gaan in gesprek met docenten en leerlingen om te begrijpen waar de behoeften liggen binnen jullie schoolgemeenschap.

Fase 2 – Literatuuronderzoek en raadplegen van experts
Op basis van deze analyse voeren we een diepgaand literatuuronderzoek uit en raadplegen we experts om de meest effectieve aanpak te bepalen, gebaseerd op recente studies en praktijkervaring.

Fase 3 – Identificeren stakeholders
We identificeren relevante stakeholders, waaronder maatschappelijke organisaties, trainers, kunst- en cultuurinstellingen en vrijwilligers, die kunnen bijdragen aan interventies.

Fase 4 – ontwikkelen creatieve interventies
 Samen met jullie en de betrokken stakeholders ontwikkelen we creatieve interventies die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van jullie school.

Fase 5 – uitvoering interventies
We voeren de interventies uit, waarbij we nauw samenwerken met de school en andere betrokkenen om ervoor te zorgen dat ze effectief worden geïmplementeerd.

Fase 6 – monitoren, evalueren en tussentijds aanpassen
Tot slot monitoren en evalueren we voortdurend de voortgang en effectiviteit van de projecten, om indien nodig aanpassingen te maken en de beste resultaten te behalen.

Met BGBF aan jullie zijde, kunnen jullie een krachtige stap zetten richting een schoolomgeving waarin diversiteit wordt gevierd en discriminatie geen plaats heeft. Neem vandaag nog contact met ons op om samen aan de slag te gaan!

Contact
Hebben jullie nog vragen over het scholenproject? Dan kan telefonisch of per email contact worden opgenomen met Margriet Nti Mensah (werkdagen maandag t/m woensdag).

[email protected]
06-45513590

Deel deze pagina

Een lijst met artikelen