Direct naar inhoud

Vacature
klachtenconsulent
antidiscriminatie

Draag bij aan diversiteit en rechtvaardigheid – Vacature voor klachtenconsulent

Antidiscriminatie

16 – 20 uur p/week

Bij Discriminatie.nl/Flevoland hebben we een uitdagende kans voor een gedreven juridisch professional met een hart voor het bestrijden van discriminatie en het bevorderen van gelijke behandeling.

Als klachtenconsulent speel je een cruciale rol in het bieden van juridische ondersteuning aan individuen en groepen uit Flevoland die slachtoffer zijn van discriminatie. In ons gemotiveerde team, waar diversiteit wordt gewaardeerd, streven we naar een rechtvaardige samenleving waar gelijke behandeling en respect voor iedereen centraal staan.

Wat maakt deze functie aantrekkelijk voor jou?

Jouw rol in een notendop:

Als klachtenconsulent ben je verantwoordelijk voor het bieden van juridische ondersteuning aan individuen en groepen die slachtoffer zijn van discriminatie. Je draagt bij aan een rechtvaardige samenleving door:

Wie zoeken we?

Interesse?

Ben jij klaar om je voor rechtvaardigheid in te zetten? Stuur vóór 14 juni je CV en motivatiebrief naar Tony Merkelbach via [email protected]

Voor meer informatie, bel 0320-233327 en vraag naar Charonline Oosterling.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team en samen te werken aan een rechtvaardige wereld vrij van discriminatie!

Discriminatie.nl/Flevoland.nl is het meldpunt waar je discriminatie kunt melden in Flevoland, als onderdeel van de bredere inzet van Bureau Gelijke Behandeling Flevoland, dat al vele jaren werkt aan gelijke behandeling via educatieve en preventieve initiatieven.