Direct naar inhoud

Vacature Alert!

Gepubliceerd op:

Educatie- en communicatiemedewerker (32 uur)

Herken jij je in de vacature van Educatie- en Communicatiemedewerker én heb je passende ervaring? Solliciteer dan voor 22 juni bij Tûmba, hét kenniscentrum discriminatie en diversiteit in de provincie Fryslân!

Educatiemedewerker

(+/- 16 uur)

Je verzorgt alle voorlichtingen bij alle vormen vormen van onderwijs (vmbo t/m hbo) door de gehele provincie Fryslân.

Je maakt gebruik van de bestaande werkvormen, maar bent geheel vrij om dit verder te professionaliseren, mits het voldoet aan de richtlijnen van Movisie.

Je werkt in een grote mate van zelfstandigheid en regelt rondom de voorlichtingen alles zelf:

Het aansluiten bij de doelgroep is van essentieel belang om inhoud en kennis goed over te brengen. Tijdens de voorlichting moet je in staat zijn hierop te anticiperen en kunnen schakelen tussen materiaal en inhoud.

Communicatiemedewerker

(+/- 16 uur)

Je verzorgt alle interne en externe communicatie. Je bent verantwoordelijk voor de communicatiemiddelen organisatie breed:

Taken hierin zijn:

Uren, contract en inschaling

Bij voorkeur zoeken wij een collega voor 32 uur, maar het aantal uren is bespreekbaar (minimaal 16 en maximaal 32).

Je zult in eerste instantie een jaarcontract krijgen, met mogelijkheid tot verlenging. Je kunt starten zodra je beschikbaar bent, uiterlijk direct na de zomervakantie.

De functie valt in schaal 9, van de CAO Sociaal Werk.

Over werken bij Tûmba

Locatie en lunch
Wij hebben een werkplek voor je op ons ruime kantoor op het Stationskwartier, waar je zowel vrij kunt parkeren als om de hoek bent van het centraal station van Leeuwarden, en dus makkelijk gebruik maakt van het openbaar vervoer. Iedere dinsdag hebben we een gezellige en heerlijke teamlunch, waarin we de wereld bespreken en de laatste nieuwtjes uitwisselen.

Vervoer
Wij hebben een nette huurauto, waar jij ook gebruik van kunt maken voor de voorlichtingen en workshops die je gaat geven in onze mooie provincie Fryslân. En bij mooi weer spring je zo op onze deelfiets! ☀️

Team
Wij zijn een divers team. Onze werkzaamheden bestaan uit twee onderdelen:

Talenten
Binnen ons team zien we je graag zoals je bent, en maken kennis met je talent. Daarom werken we met Gallup CliftonStrenghts. Mocht je worden uitgenodigd voor een gesprek dan vragen we jou deze korte talententest te maken (uiteraard op kosten van Tûmba). De uitslag is ondersteunend in onze keuze voor de juiste kandidaat.

Enthousiast geworden?

Stuur dan je motivatie met CV voor 22 juni naar Wietske de Boer, coördinator team en voorlichter.
Ook voor vragen over de vacature kun je bij Wietske terecht.

* Contactgegevens staan bovenaan de pagina.

Een lijst met artikelen

Deel deze pagina