Direct naar inhoud

Over
Discriminatie.nl
Gooi
en
Vechtstreek

Het antidiscriminatiebureau Gooi en Vechtstreek bevordert gelijke behandeling en streeft naar een samenleving zonder uitsluiting. We vinden het belangrijk dat iedereen zichtbaar zichzelf mag zijn en gelijke kansen krijgt in de samenleving. Daar zetten we ons elke dag voor in, samen met betrokken vrijwilligers, maatschappelijke organisaties, overheid en bedrijfsleven. Samen maken we het verschil.

Doen waar we goed in zijn

Het antidiscriminatiebureau Gooi en Vechtstreek zet zich op verschillende manieren in om gelijke behandeling te bevorderen en discriminatie te bestrijden. Dat doen we door:

Werkgebied

Het antidiscriminatiebureau Gooi en Vechtstreek is werkzaam voor zes gemeenten met in totaal 245.000 inwoners: Blaricum, Gooise Meren (de plaatsen Bussum, Naarden, Muiden, Muiderberg), Hilversum, Huizen, Laren, en Wijdemeren (de dorpen Ankeveen, Breukeleveen, ‘s-Graveland, Kortenhoef, Loosdrecht en Nederhorst den Berg). Voor deze gemeenten vervullen wij de wettelijke taak van onafhankelijke anti-discriminatievoorziening. Inwoners van deze zes gemeenten kunnen bij ons terecht voor advies en ondersteuning als zij discriminatie ervaren.

Klachtenregeling

Wij willen graag dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Daar zetten wij ons voor in. Toch kan het gebeuren dat je niet tevreden bent. Wat je in dat geval kunt doen, lees je in het document klachtenprocedure.