Direct naar inhoud

Gastlessen
en
workshops

Voorlichting: Bouwen aan Bewustwording

Bij Discriminatie.nl Gooi en Vechtstreek geloven we in de kracht van voorlichting om bewustwording te creƫren en stereotypen te doorbreken.

Scholen

Onze voorlichting is ontworpen om jongeren bewust te maken van diversiteit, discriminatie en de impact ervan op individuen en de samenleving. Wij komen graag bij jou op school om met leerlingen in gesprek te gaan over beeldvorming, vooroordelen, discriminatie en respectvol met elkaar om gaan. Ook kunnen we je adviseren over materialen die docenten kunnen integreren in hun curriculum. Kijk hieronder bij gastlessen en workshops voor ons huidige voorlichtingsaanbod.

Maatschappelijke organisaties

Het antidiscriminatiebureau Gooi en Vechtstreek is regelmatig aanwezig om voorlichting te geven op informatiemarkten, bij maatschappelijke en culturele evenementen en dialooginitiatieven in de regio. Bij deze initiatieven werken we samen met een breed netwerk van partners uit maatschappelijke organisaties, welzijnsorganisaties, culturele instellingen en gemeenten. Organiseer je zelf een ontmoeting met inwoners rond de thema’s diversiteit, dialoog en bewustwording, en wil je dat wij meedenken of aanwezig zijn om voorlichting te geven, neem dan gerust contact op. We kijken dan hoe we je verder kunnen helpen.

Ons voorlichtingsaanbod

Maatwerk op verzoek

Bij Discriminatie.nl Gooi en Vechtstreek begrijpen we dat elke organisatie uniek is. Daarom adviseren we je graag als jouw school of organisatie specifieke behoeften op het gebied van voorlichting heeft. Heb je vragen, neem gerust contact met ons op, we kijken dan hoe we je verder kunnen helpen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over ons voorlichtingsaanbod.

Deel deze pagina