Direct naar inhoud
| Huisstijl

Fotografie

Direct naar zijbalk

In onze fotografie hanteren we een diverse en inclusieve reeks portretten. Veel van deze portretten zijn gecreëerd met behulp van Kunstmatige Intelligentie (AI), terwijl anderen authentieke afbeeldingen van echte personen zijn. Deze strategie is bewust gekozen om ervoor te zorgen dat iedereen zich vertegenwoordigd en begrepen voelt. Iedereen kan zichzelf erin kan herkennen, omdat discriminatie iedereen kan overkomen.

Voor onze portretfotografie richten we ons op individuen die direct in de camera kijken, waardoor een directe en persoonlijke verbinding wordt gecreëerd. Bij het samenstellen van beelden met meerdere personen raden we aan om niet meer dan drie individuen te gebruiken om de consistentie te behouden en visuele drukte te voorkomen.

Probeer zoveel mogelijk gebruik te maken van de kleurenspectrum waar de persoon bij past. Heeft degene iets van blauw in zijn/haar kleding, plaats deze dan op de blauwe achtergrond.

Ook zijn er foto’s ontwikkeld door Filmmacht van scenes die over discriminatie gaan. Deze foto’s komen overeen bij onze huisstijl. Elke scene heeft een eigen kleur. Deze foto’s gebruiken we op onze website en voor bepaalde communicatie uitingen als posters.

De ontwikkelde foto’s door Filmmacht hebben een licentie van 1 jaar, dit eindigt op 15 december 2024.

Download Fotografie

Bij ons staat kwaliteit voorop, en daarom streven wij ernaar om hoogwaardige fotografie te gebruiken. Het is algemeen bekend dat foto’s met een hoge resolutie grotere bestandsformaten hebben. 

Heb je gebruik nodig van hoge resolutiefoto’s voor printwerk? Stuur dan een e-mail naar [email protected], dan zorgt Level Level voor een WeTransfer link met de goede bestanden.

Portretten van diverse mensen
Personen met Quotes over hun discriminatie ervaring
DiscriminatieNL Posters op een muur