Direct naar inhoud
| Huisstijl

Lettertype

Direct naar zijbalk

Belanosima

Belanosima is een sans-serif lettertype met bij de hoeken van de letters een subtiele afronding. Dit geeft een zachte en vriendelijke uitstraling. De afwezigheid van scherpe hoeken creëert een gevoel van warmte en uitnodiging, waardoor lezers zich welkom en op hun gemak voelen bij de inhoud.

Met een sans-serif font zijn de vormen van de letters duidelijk en gemakkelijk te herkennen, zelfs op kleinere schalen. Dit is vooral belangrijk voor mensen met visuele beperkingen.

Subtiele afgeronde hoeken roepen vaak positieve emoties op en dragen bij aan een positieve sfeer. Dit is waardevol in ontwerpen waar een vriendelijke en optimistische uitstraling gewenst is.

Waarden:
Warm, Vertrouwd, Casual, Uitnodigend

Be Vietnam Pro

Be Vietnam Pro is een sans-serif lettertype wat ideaal is voor leesbaarheid, veelzijdigheid en toegankelijkheid. Het biedt goede contrastmogelijkheden met diverse achtergronden en levert een modern, schoon en tijdloos ontwerp dat de algehele gebruikerservaring positief beïnvloedt.

Waarden:
Eenvoudig, Simpel, Toegankelijk, Modern, Tijdloos, Professioneel

Voorbeeld typografie Belanosima en Be Vietnam Pro

Tip:

Ben je bezig met een document of iets anders digitaals? Maak indien mogelijk een pdf van je document en stuur de pdf toe. Op deze manier ben je er zeker van dat de ontvanger jouw design en de lettertypes ziet zoals ze bedoeld zijn.

Download de fonts