Direct naar inhoud
| Huisstijl

Afzenderschap & Samenwerking

Direct naar zijbalk

Bij Discriminatie.nl hebben we af en toe te maken met afzenderschap. Afzenderschap bij een logo betekent hoe je kunt zien dat Discriminatie.nl iets te maken heeft met een product, dienst of project. Door verschillende soorten afzenderschap te gebruiken, maken we duidelijk op welke manier we betrokken zijn bij verschillende dingen. Het is een manier om te laten zien wie er achter een project zit of wie het steunt.

Voorbeeld Logo + Afzenderschap

“Mogelijk gemaakt door discriminatie.nl”: Dit wordt gebruikt wanneer discriminatie.nl een faciliterende rol speelt, bijvoorbeeld door financiële steun of middelen te bieden voor een project of evenement. Het geeft aan dat zonder de bijdrage van discriminatie.nl het project mogelijk niet had bestaan.

“In samenwerking met Discriminatie.nl”: Dit afzenderschap wordt gebruikt wanneer discriminatie.nl een actieve partner is in een project of initiatief. Het impliceert een meer gelijkwaardige samenwerking tussen discriminatie.nl en andere organisaties of groepen.

“Een initiatief van Discriminatie.nl”: Dit wordt gebruikt voor projecten of campagnes die direct door discriminatie.nl zijn opgezet en geleid. Het benadrukt dat discriminatie.nl de primaire drijfveer en organisator is achter het initiatief.

Downloads

Samenwerking / Partner

Discriminatie.nl werkt af en toe samen met partners. Het logo zetten naast de partner.

Logo Discriminatie.nl met partner logo
Logo + Partner Rotterdam