Direct naar inhoud
| Huisstijl

Merkverhaal & belofte

Direct naar zijbalk

Merkverhaal

Een merkverhaal, ook wel brand story genoemd, is het verhaal van een merk of organisatie. Het beschrijft de kern van waarom wij doen wat wij doen. Op zo’n manier in woorden gevat dat het binnenkomt bij mensen. Het is de reden waarom Discriminatie.nl bestaat en wat wij willen bijdragen aan de wereld. In het merkverhaal komt onze positionering tot leven.

Een merkverhaal geeft niet alleen de juiste boodschap maar ook energie en een eigen tone of voice mee. Ons verhaal vormt de bron voor alle communicatie die we gaan creëren en vertellen en is onze houvast voor alles wat we doen.

Downloads

Merkbelofte

Wij staan naast je, precies zoals je bent

Bij Discriminatie.nl zetten wij ons in voor gelijke behandeling en gelijke kansen voor iedereen. Je bent bij ons welkom, precies zoals je bent. Wanneer je discriminatie hebt ervaren, direct, of indirect als omstander, kan het moeilijk zijn om hiervan melding te maken. Wij willen je verzekeren dat jouw ervaring telt en altijd serieus zal worden genomen. We beloven je een veilige en warme omgeving, staan klaar om naar je te luisteren en zullen er alles aan doen om je te ondersteunen. Wij staan naast je.

Samen pakken we het aan

Jouw melding maakt het verschil. Door melding te doen van jouw ervaring draag je actief bij aan het signaleren, voorkomen en bestrijden van discriminatie. Zo werken we samen naar een samenleving waarin iedereen gelijke behandeling en gelijke kansen krijgt. We nemen samen je melding door, waarbij we een luisterend oor bieden, adviseren en je verder helpen. Wij blijven het gehele afhandelingsproces betrokken en beschikbaar. Belangrijk om te benadrukken is dat het ook mogelijk is om anoniem melding te maken. Zo draagt jouw melding nog steeds bij aan het signaleren van discriminatie, ook als je wenst dat we deze verder niet in behandeling nemen. 

Wij maken discriminatie inzichtelijk

We beloven dat wij er alles aan doen om aandacht te vragen voor de bestrijding van discriminatie. We luisteren en informeren. We gaan samenwerkingen aan met gemeenten en instanties en delen statistieken om discriminatie inzichtelijk te maken.