Direct naar inhoud

Over
antidiscriminatiebureau
Kennemerland

Antidiscriminatiebureau regio Kennemerland bevordert gelijke behandeling en streeft naar een samenleving zonder uitsluiting. We vinden het belangrijk dat iedereen zichtbaar zichzelf mag zijn en gelijke kansen krijgt in de samenleving. Daar zetten we ons elke dag voor in, samen met maatschappelijke organisaties, overheid en bedrijfsleven. Samen maken we het verschil.

Doen waar we goed in zijn

Discriminatie.nl Kennemerland zet zich op verschillende manieren in om gelijke behandeling te bevorderen en discriminatie te bestrijden. Dat doen we door:

Rechtvaardigdichtbij en vooruitstrevend zijn onze kernwaarden.

Werkgebied

Antidiscriminatiebureau Kennemerland is werkzaam voor 9 gemeenten met ca. 560.000 inwoners.

In Kennemerland werken we in de volgende gemeentes:

Voor de gemeenten in het werkgebied vervult Antidiscriminatiebureau regio Kennemerland de wettelijke taak van onafhankelijke antidiscriminatievoorziening. Inwoners van aangesloten gemeenten kunnen bij Antidiscriminatiebureau regio Kennemerland terecht voor advies en ondersteuning als zij discriminatie ervaren.

Organisatie & bestuur

Discriminatie.nl Kennemerland is een onafhankelijke stichting met een bestuur.

Voor gemeenten

Discriminatie.nl Kennemerland voert voor gemeenten de wettelijke taak uit van antidiscriminatievoorziening. Alle informatie die een ambtenaar of bestuurder van een gemeente nodig heeft voor het beheer van een antidiscriminatiedossier is te vinden op onze pagina Antidiscriminatiebeleid gemeenten.

Klachtenregeling

Wij willen graag dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Daar zetten wij ons voor in. Toch kan het gebeuren dat je niet tevreden bent. Wat je in dat geval kunt doen, lees je in onze klachtenregeling.

Overige gegevens

Inschrijfnummer Kamer van Koophandel: 41223747