Direct naar inhoud

Voorlichting
&
trainingen

Inclusiviteit begint met bewustwording. Ontdek onze voorlichtingsprogramma’s en trainingen die bijdragen aan een meer rechtvaardige samenleving.

We geven trainingen, workshops en gastlessen over vooroordelen, gelijke behandeling, Art. 1 en discriminatie. Dat doen we op basis- en middelbare scholen, bij bedrijven, belangenverenigingen en zelforganisaties, en bij professionals.

Voorlichting: bouwen aan bewustwording

Bij Discriminatie.nl Kennemerland geloven we in de kracht van voorlichting om bewustwording te creëren en stereotypen te doorbreken. Onze voorlichtingsprogramma’s richten zich op scholen, bedrijven en organisaties, met als doel het bevorderen van begrip, acceptatie en gelijkheid.

Scholen

Onze educatieve programma’s voor scholen zijn ontworpen om kinderen en jongeren bewust te maken van diversiteit, discriminatie en de impact ervan op individuen en de samenleving. We bieden interactieve workshops en materialen die docenten kunnen integreren in hun curriculum.

Bedrijven, (zelf)organisaties / professionals (docenten, politie, welzijnswerkers)

In een inclusieve werkomgeving gedijen zowel werknemers als organisaties. Onze voorlichtingsprogramma’s voor volwassenen richten zich op het creëren van een inclusieve cultuur, het herkennen van vooroordelen en het bevorderen van begrip tussen mensen.

Ons trainingsaanbod

Maatwerkprogramma’s: afgestemd op jouw behoeften

Bij Discriminatie.nl Kennemerland begrijpen we dat elke organisatie uniek is. Daarom bieden we maatwerkprogramma’s aan, afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van jouw school, bedrijf of gemeenschap.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze voorlichtingsprogramma’s en trainingen. Samen kunnen we bouwen aan een inclusieve samenleving waar gelijkheid en respect voorop staan.

Deel deze pagina