Direct naar inhoud

Contact

Wil je meer weten over Discriminatie.nl Limburg of heb je een vraag voor ons neem dan contact op via ons contactformulier. We zullen je snel beantwoorden. Wil je discriminatie melden, doe dat dan via de meldknop.

Contact opnemen

"(vereist)" geeft vereiste velden aan

Je naam(vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

 • Hoe snel krijg ik een reactie?

  Wij streven ernaar je binnen drie werkdagen een bevestiging van je contactverzoek te sturen. Of we nemen meteen contact met je op. Vergeet dus niet je gegevens goed te noteren. Hou er rekening mee dat in vakantieperiodes en rond feestdagen onze reactietijd wat langer is. Bij voorbaat dank voor je begrip.

 • Wat gebeurt er met mijn gegevens?

  Discriminatie.nl Limburg gaat zo zorgvuldig mogelijk  met persoonsgegevens om. Als het gaat om een vraag of opmerking, worden je gegevens niet opgeslagen in ons systeem. Ze worden gebruikt om contact met je op te nemen door degene die je vraag beantwoordt. Voor meer informatie over hoe wij met privacy omgaan, kun je onze privacyverklaring lezen.

Onze contactgegevens

Wij zijn op werkdagen tijdens kantoortijden geopend. Je kunt altijd bij ons binnenlopen. Maar om er zeker van te zijn dat we tijd voor je hebben, is het beter om een afspraak te maken.

 • Discriminatie.nl Limburg
  Bezoekadres
  Boschstraat 21A, 6211 AS Maastricht
  Postadres
  Dit is hetzelfde als het bezoekadres.