Direct naar inhoud

Voorlichting
&
preventie

Het voorkómen van discriminatie is belangrijk omdat het ons helpt om een eerlijke en gelijkwaardige samenleving te creëren. Door discriminatie te voorkomen, zorgen we ervoor dat iedereen gelijke kansen krijgt en met respect wordt behandeld, ongeacht hoe je eruit ziet, waar je in gelooft of wie je bent. Daarom verzorgen wij ook voorlichtingen.

Discriminatie kan overal voorkomen en het kan iedereen overkomen. Wij vinden het belangrijk om dit onder de aandacht te brengen. Wat is discriminatie en wat doet het met je als het je overkomt? En wat kun je hieraan doen? Ook vertellen we over hoe discriminatie kan ontstaan vanuit vooroordelen en hoe je je er zelf meer bewust van wordt. Of waar je aan kunt denken bij werving en selectieprocedures, hoe ga je hierbij objectief te werk zonder (onbewuste) vooroordelen te laten meespelen..

Voor wie?

We gaan naar scholen, bedrijven en maatschappelijke organisaties om voorlichtingen, lezingen en interactieve workshops te verzorgen. Daarbij proberen we zoveel mogelijk maatwerk te leveren.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze voorlichtingen? Vul dan ons contactformulier in of bel 043-3218489.

Ons voorlichtingsaanbod

Deel deze pagina