Direct naar inhoud

Vacature consulent discriminatiezaken

Gepubliceerd op:

Ben je thuis in klachtenprocedures, heb je affiniteit met gelijke behandeling en ben je een verbinder? Dan is RADAR op zoek naar jou voor de functie van:

consulent discriminatiezaken

Voor 24 uur per week, standplaats op één van de RADAR-kantoren (in overleg nader te bepalen).

De consulent biedt een luisterend oor, adviseert over (juridische) vervolgstappen bij gevallen en gevoelens van discriminatie en staat melders waar nodig bij in klachtenprocedures. Naast het behandelen van klachten is ook het netwerken met maatschappelijke organisaties in het werkgebied een belangrijk aspect van de functie.

Consulenten discriminatiezaken van RADAR werken per 1 januari 2024 onder de naam Discriminatie.nl, het landelijk meldpunt voor discriminatie van de antidiscriminatiebureaus in Nederland.

Wat doet de consulent discriminatiezaken?

Wat vragen wij?

Wat bieden wij? 

Informatie en solliciteren 

Herken je jezelf in dit functieprofiel, heb je interesse en ben je op korte termijn beschikbaar?

Je sollicitatie (motivatie en cv) kun je tot en met 2 juni 2024 sturen naar [email protected]. Wij hechten veel waarde aan je motivatie. Om die reden nemen wij sollicitaties zonder motivatie niet in behandeling.

De gesprekken met sollicitanten vinden plaats op 12 juni 2024. Uiterlijk 7 juni volgt hierover een bericht. Het tweede gesprek is gepland op 21 juni 2024.

Inhoudelijke vragen over de vacature kun je stellen aan Roshnie Kolste, manager klachtbehandeling, via telefoonnummer 010-4113911.

Meer informatie over de organisatie en de sollicitatieprocedure op de webpagina werken bij RADAR. Maak kennis met RADAR en bekijk onze video:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina

Een lijst met artikelen

Deel deze pagina

Een lijst met artikelen