Direct naar inhoud

Keti Koti Alkmaar

Gepubliceerd op:

Keti Koti betekent ‘verbroken ketenen’. Dit verwijst naar de boeien waarmee de tot slaaf gemaakten werden vastgezet. Op 1 juli gedenken we de slachtoffers en staan we stil bij hoe het slavernijverleden ook nu nog doorwerkt in onze maatschappij. We vieren deze dag ook de afschaffing van de slavernij.

Discriminatie.nl Noord-Holland Noord heeft ervoor gezorgd dat Keti Koti in gemeente Alkmaar herdacht en groots gevierd kon worden op 1 juli 2023. Door een samenwerking aan te gaan met betrokMaar niet alleen in Alkmaar, ook zijn wij betrokken bij de organisatie van Keti Koti in Hoorn.

Wilt u ook een Keti Koti organiseren binnen uw gemeente en bent u op zoek naar samenwerking?

Neem dan contact op met ons

Deel deze pagina

Een lijst met artikelen