Direct naar inhoud

We houden elke week spreekuur in stadsbibliotheek Dordrecht

Gepubliceerd op:

Discriminatie.nl houdt elke week spreekuur in de stadsbibliotheek van Dordrecht. Wil je melding doen van discriminatie of heb je een vraag? Kom dan langs voor een gesprek met een van onze ervaren consulenten.

Wanneer is het spreekuur?  

Van 9.30 tot 13.30 uur in de stadsbibliotheek Dordrecht aan de Groenmarkt 153. In de even weken is het spreekuur op woensdag en in de oneven weken op donderdag.  

De komende spreekuren zijn:

December

Wat kan het meldpunt voor je doen?  

Te maken krijgen met discriminatie of uitsluiting is ingrijpend. Het raakt je persoonlijk en kan nadelige gevolgen hebben voor onder andere je werk, financiële situatie en sociale leven. De consulenten van het meldpunt bieden een luisterend oor en zorgen voor persoonlijke ondersteuning. Dit kan zijn:  

Ondersteuning is kosteloos. Ook als je twijfelt of er sprake is van discriminatie of alleen een vraag hebt, kun je contact opnemen met Discriminatie.nl. Alle informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld.  

Contact  

Kan of wil je geen gebruik maken van het spreekuur? Neem dan op een van de volgende manieren contact op met meldpunt . 

Deel deze pagina

Een lijst met artikelen