Direct naar inhoud

Vacature consulent discriminatiezaken

Gepubliceerd op:
Een man kijkt glimlachend naar de camera.

Ben je thuis in klachtenprocedures? Heb je affiniteit met gelijke behandeling en ben je een verbinder? Dan is RADAR op zoek naar jou voor de functie van:

consulent discriminatiezaken

Voor 24 uur per week, standplaats op één van de RADAR-kantoren
(in overleg nader te bepalen)

De consulent biedt een luisterend oor, adviseert over (juridische) vervolgstappen bij gevallen en gevoelens van discriminatie en staat melders waar nodig bij in klachtprocedures. Naast het behandelen van klachten is ook het netwerken met maatschappelijke organisaties in het werkgebied een belangrijk aspect van de functie.

Consulenten discriminatiezaken van RADAR werken per 1 januari 2024 onder de naam Discriminatie.nl, het landelijk meldpunt voor discriminatie van de antidiscriminatiebureaus in Nederland.

Wat doet de consulent discriminatiezaken?

Wat vragen wij?

Wat bieden wij?

Informatie en solliciteren

Herken je jezelf in dit functieprofiel, heb je interesse en ben je op korte termijn beschikbaar? Je sollicitatie (motivatie en cv) kun je tot en met 14 januari 2024 sturen naar [email protected]. Wij hechten veel waarde aan je motivatie. Om die reden nemen wij sollicitaties zonder motivatie niet in behandeling.

De gesprekken met sollicitanten vinden plaats op dinsdag 23 januari 2024. Uiterlijk donderdag 18 januari volgt hierover een bericht. Het tweede gesprek is gepland op maandag 29 januari 2024.

Inhoudelijke vragen over de vacature kun je stellen aan Iris Kappelle, HR, via telefoonnummer 06 11 88 41 49.

Meer informatie over de organisatie en de sollicitatieprocedure:  

Bekijk onze werken bij RADAR pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina