Direct naar inhoud

Contact

Contact

Neem contact op met Discriminatie.nl Zaanstreek-Waterland. Wij zijn er voor jou, vastberaden om discriminatie te bestrijden en een inclusieve samenleving te bevorderen. Of je nu behoefte hebt aan advies, een melding wilt doen of ondersteuning zoekt, ons toegewijde team staat paraat. Neem contact met ons op en laten we samen werken aan een diverse en harmonieuze gemeenschap, waar een ieder het recht heeft om zichzelf te zijn, zonder vrees voor discriminatie.

Contact opnemen

"(vereist)" geeft vereiste velden aan

Je naam(vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

 • Wat gebeurt er met mijn gegevens?

  Discriminatie.nl Zaanstreek-Waterland gaat zo zorgvuldig mogelijk  met persoonsgegevens om. Als het gaat om een vraag of opmerking, worden je gegevens niet opgeslagen in ons systeem. Ze worden gebruikt om contact met je op te nemen door degene die je vraag beantwoordt. Voor meer informatie over hoe wij met privacy omgaan, kun je in onze privacyverklaring lezen.

 • Hoe snel ontvang ik een reactie?

  Wij streven ernaar je binnen drie werkdagen een bevestiging van je contactverzoek te sturen. Of we nemen meteen contact met je op. Vergeet dus niet je gegevens goed te noteren. Houd er rekening mee dat in vakantieperiodes en rond feestdagen onze reactietijd wat langer is. Bij voorbaat dank voor je begrip.

Onze contactgegevens

 • Discriminatie.nl Zaanstreek-Waterland
  Bezoekadres
  Botenmakersstraat 42, Zaandam (Zaanstreek) of Waterlandlaan 40, Purmerend (Waterland)
  Postadres
  Botenmakersstraat 42, 1506 TE Zaandam