Direct naar inhoud

Theatervoorstelling discriminatie

Gepubliceerd op:

‘Open your Mind…’ is een snelle zap-achtige voorstelling over vriendschap, buitensluiting, vooroordelen, discriminatie en (in)tolerantie. Grappige en gevoelige scènes slepen je mee in de wereld van verschillende jongeren die allemaal op hun eigen manier anders zijn.

De voorstelling vormt een aanleiding om te praten over discriminatie en alles daar omheen. Onder begeleiding van de acteurs gaan de jongeren na de voorstelling in kleine groepjes in discussie. Het doel is om samen met de jongeren te onderzoeken welke vooroordelen en stereotypen zij zelf hebben, hoe ze daarin beïnvloed worden door de media en wat voor effect dit op hun gedrag kan hebben. Door ze op positieve wijze bij het onderwerp te betrekken, ontstaat een prettige sfeer, waarin open gepraat kan worden en genoeg ruimte is om elkaars meningen en eigen ervaringen te delen.

Voor meer informatie over Open your Mind kan men contact opnemen met Lynn Voogt, telefoonnummer: 06-16357543 of stuur een mailtje naar: [email protected].

Meer informatie lees je via Voorstelling Open your Mind.

Buiging door mensen van Open your Mind op het podium

Deel deze pagina

Een lijst met artikelen